Podmínky užití


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Všechny články

Zveřejněno dne 25.6.2017

Zde jsou uvedeny podmínky užití obsahu, prohlášení o obsahu a zásady ochrany osobních údajů.

Označení webu

Označení webu: http://www.uzdravimse.cz (dále jen Web)

Provozovatel webu

NetConsulting Praha spol. s r.o. (dále jen Provozovatel webu)
Kodymova 12
158 00 Praha 5 

IČ: 265 06 777, Spisová značka C 86512, vedená u Městského soudu v Praze.

Ochrana osobních údajů

Návštěvou stránek Webu souhlasíte, aby Provozovatel webu zpracovával vaše osobní údaje podle zákona 101/2000 Sb. v platném znění.

Získané informace o návštěvnících jsou anonymní a jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. v platném znění.

Osobní údaje návštěvníků Webu jsou zabezpečeny proti zneužití. Data jsou uchovávána na bezpečných serverech a počítačích v majetku Provozovatele webu. Ke zpracování osobních údajů mohou být využity nástroje a služby dalších společností.

Web nesbírá žádné citlivé osobní údaje. Shromažďuje pouze údaje, které mu čtenáři sami dobrovolně poskytnou - například přihlášení k odběru newsletteru nebo uvedení emailu pro získání odpovědi v diskusním fóru. Jestliže návštěvník Webu poskytne některé své identifikační nebo kontaktní údaje, jako např. telefon nebo e-mailovou adresu, nebudou tyto údaje spojeny s jeho IP adresou, ani s cookies. Provozovatel stránek zaručuje všem uživatelům Webu ochranu jejich osobních údajů.

Newsletter Webu je rozesílán výhradně uživatelům, kteří se sami dobrovolně přihlásili k jeho odběru. Databáze odběratelů newsletteru není využívána k jiným účelům, ani poskytována třetím subjektům.

K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti Webu využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak Web používáte, sdílíme s našimi partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. Zobrazit podrobnosti

Odpovědnost

Články, rady a informace, které jsou publikované na Webu, nepředstavují stanovisko lékaře ani jeho instrukce na samoléčení a ani nenahrazují lékařské vyšetření a ani nejsou návodem na jakoukoliv samoléčbu popírající doporučení lékaře. Využití jakéhokoliv obsahu Webu je výlučně pro vlastní potřebu a na vlastní odpovědnost čtenáře. Obsah je poskytován bez záruky jakéhokoli druhu, explicitní nebo implicitní. Doporučujeme veškeré postupy zmiňované na Webu nejdříve konzultovat s ošetřujícím lékařem. Veškerý obsah Webu je vytvářen redaktory a je vypracovaný podle všeobecně známých stanovisek a veřejně přístupných odborných publikací a jako takový je prezentován jako orientační zdroj informací.

Provozovatel Webu se zříká jakékoliv odpovědnosti za chování čtenáře Webu.

Podmínky použití a autorská práva

Všechna práva vyhrazena.
Obsah tohoto Webu je určen jen pro osobní použití. Jakákoliv další publikace, přetištění, zveřejnění nebo distribuce jakéhokoliv materiálu či části materiálu zveřejněného na stránkách Webu, a to včetně zahrnutí do rámců, překopírování do firemního intranetu nebo uchovávání v jakýchkoli databázích je možná jen za splnění obchodních podmínek uvedených v NABÍDCE.

NABÍDKA

Články uveřejněné na webových stránkách Webu může subjekt (dále jen Odběratel) kopírovat a následně časově neomezeně užívat či zveřejňovat v původní či pozměněné podobě pro svoji potřebu (dále jen Užití článku). Odběratel však není oprávněn dávat souhlas k dalšímu Užití článku třetí osobě. Za Užití článku je Odběratel povinen uhradit Provozovateli webu částku 10.000,- Kč + DPH za každý jednotlivý článek zkopírovaný z tohoto serveru a následně Užitý odběratelem. Užití článku je odběratel povinen oznámit do tří dnů od Užití na adrese info@netconsulting.cz s uvedením identifikace Odběratele. Za porušení povinností uvedených v této Nabídce je Odběratel povinen zaplatit Provozovateli webu smluvní sankci ve výši 2.000,- Kč za každé jednotlivé porušení. Odběratel musí uvádět adresu Webu jako Zdroj informací a to přímo pod použitým článkem anebo jeho částí.

Zkopírováním a Užitím článku Odběratel bez výhrad akceptuje obchodní podmínky této Nabídky.




Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk
přidejte sem svůj komentář

Nenašli jste zde přesně to, co jste hledali? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
Ke svému dotazu použijte tento formulář.


Jméno
E-mail
Nadpis
Komentář
Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
Připojit fotku
přehled komentářů
K článku zatím nebyl napsán žádný komentář.

zajímavé články