Informace od zdravotní sestry

HLAVNÍ STRÁNKA

  

REFLUX

  

TĚHOTENSTVÍ

  

KOLONOSKOPIE

  

MENOPAUZA

  

Rehabilitační lékařství

Cviky na ztuhlou šíji

Cviky na ztuhlou šíji

Napsala: Vinšová S. / počet komentářů: 0

Krční páteř je velmi citlivou a také velmi namáhanou částí těla. Cviky na krční páteř pomohou zbavit se nepříjemné bolesti v zátylku nebo v temeni hlavy. Pokud vás zatím problémy s krční páteří nepotkaly, ale patříte ke skupině se sedavým zaměstnáním, nedostatkem pohybu, jednotvárnou fyzickou zátěží, tak zařaďte cviky na krční páteř jako prevenci.

Diskuze

Konopná mast thermolka a warfarin

 Ryšavá Jarmila  16.4.2018 16:32

Dobrý den,měla bych k Vám dotaz,zda je možné používat hřejivé mazání Thermolka při užívání Warfarinu Děkuji za odpověd Přeji hezký den Ryšavá Jarmila

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět


Nové příspěvky

Operace očí - zkušenosti s klinikou Horní Počernice

 Denis  18.10.2019 14:42

Dobrý doktor přes oči. Opravdu jsem rád, že jsem si našel takového odborníka. Neměním

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Přechod a délka menstruace

 Marie Čermáková  15.10.2019 17:46

Je mi 50 let.Příznaky přechodu se u mě projevují.Nyní menstruace trvá již
třetí týden.Předtím zkracující cvklus.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Warfarin a Detralex

 Lisák  24.9.2019 11:31

/Dobrý den,
myslím, že v předchozím seznamu v podstatě náhrady za Detralex chybí ještě volně prodejný doplněk stravy a to "Varixinal". Užívám jej přes deset let a jsem sním velmi spokojen.
Warfarin má více rizik které se ale dají dohledat pouze u výrobce a to: blokuje enzym který zajišťuje vstřebávání vápníku z krve do kostí a také způsobuje hemoradickou mrtvici.V podstatě na jednu stranu nám ředí krev a na druhou ucpává cévy.V důsledku nutnosti podstoupit operaci jsem nahodile na sobě zjistil ještě jednu nepříjemnost kterou mi Warfarin způsobuje.Při užívání Warfarinu mě krevní tlak kolísá v rozmezí-ve dne až 198/122 a v noci 105/58. Kvůli operaci jsem byl převeden na injekce Clexane. Protože musely být provedeny dvě operace s odstupem cca 28 dní tak jsem injekce dostával po dobu osm týdnů. Po cca 14 dnech podávání injekcí se krevní tlak ustálil na cca 126/78 a tak potom zůstal až do opětovného nasazení Warfarinu. (krevní tlak jsem si měřil přístrojem Omron M4 od začátku prosince 2018 průběžně až do konce května 2019, operace byly prováděny v březnu 2019) Nyní po nasazení Warfarinu je krevní tlak zas špatný. Zeptám se, mohl by to být důvod pro změnu warfarinu za jiny lék, např. Pradaxu.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Nutriční medicína. Léčba stravou pod dohledem.

 Milena Camprová  15.9.2019 18:18

Dobrý den, existuje pro celiaka bezlepkový Pangamin ?
Děkuji za odpověď.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Wobenzym u dětí

 Marie  1.9.2019 20:26

Za naši rodinu jednoznačně WObenzym.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Odebírat naše novinky

Nové články

UzdravímSe!

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS

NABÍDKA OBCHODU